Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Dani Flaco al Cafè del Teatre

Dani Flaco al Cafè del Teatre

DIVENDRES 29 de juny | 22.30 h | Preu: 10 €

Dani Flaco ens presenta el seu últim disc ‘Verbenas y fiestas menores’ en format acústic acompanyat de David Sam al piano.


Dani Flaco, originari del barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat, va deixar fa poc més de 10 anys el seu treball a la Seat per dedicar-se a la música i publicar discos com a ‘Salida de emergencia’, ‘Fuerzas de flaqueza’, ‘Xarnego’, ‘Secretos de sumario’, ‘Cada vez más flaco’ o ‘Versos y madera’.
Flaco té com a referents musicals a Jakob Dylan, Quique González, Bob Dylan,The Beatles o Javier Krahe, a qui admira especialment. Artista sincer i compromès amb la qualitat de la seva obra, ofereix un producte molt personal, amb ànima i amb aquell deix de rebel·lia que tant el caracteritza.
El seu setè elepé, ‘Verbenas y fiestas menores’, gravat a Guadalajara, produït per Fernando Polaino, publicar per Granja Beat i amb disseny del cineasta Juan Cruz, ha comptat amb les col·laboracions vocals de César Pop i Txtexu Altube i ho ha gravat en directe amb la seva banda integrada per Miquel Ballester, bateria; Jordi Cobri, baix; Pepo López, guitarres; David Sam, piano i teclats; Diego Galaz, violí i Bego Ortiz, cors. En aquest disc, Flaco, que des de fa 4 anys resideix a Madrid, incideix en la seva opció de ser un cantautor amb ànima rockera que cuida molt els textos i flirteja amb el country, el blues, la balada o el folk en cançons d’amor i desamor, d’amistat o de crítica social.