Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Darrer concert del Jazz Tardor / XXI Festival de Jazz de Lleida aquest divendres al Cafè del Teatre

Darrer concert del Jazz Tardor / XXI Festival de Jazz de Lleida aquest divendres al Cafè del Teatre

Divendres, 28 de novembre, 22.3O h, Cafè del Teatre. Entrada: 10 € Reduïda 8 €

José Luis Gutiérrez – saxos & dreampercussions

Marco Niemietz – contrabaix

Lar Legido – bateria & toy percussions

Saxofonista i compositor.
José Luis Gutiérrez és un dels músics més innovadors i refrescants de l'escena espanyola.
La seva música és apassionada, intensa i personal

El seu primer disc: “Nucleo” va ser considerat el millor àlbum de jazz de l'any a Espanya. Aquest fet va impulsar de forma definitiva la seva carrera. A partir de llavors va ser considerat un dels músics referents i de major projecció del jazz espanyol.

En 2011 presenta el seu últim disc “Fruit Salad” que aprofundeix encara més en les enormes possibilitats creatives que s'obren en la unió de les músiques ibèriques i el jazz.

• Ha dirigit els seus projectes en multitud de llocs al voltant del món: Roma, Tallin, Sant Sebastià, Mèxic, Caracas, Rio de Janeiro, Casa Blanca, etc.
• Ha col·laborat amb mestres de la talla de: Jorge Pardo, Chano Domínguez, Jerry González, Paquito D'Rivera, Javier Pujol, Carlos Barreto, Tommy Caggiani.
• Ha estat professor de saxofon en el conservatori de música de Zamora. Membre del jurat de diferents certàmens musicals. Ha escrit articles musicals en diversos periòdics i revistes.

És el director artístic dels Festivals Internacionals de Jazz: Universijazz i La Granjazz

El projecte Iberjazz Quartet sempre sorprèn. Ha participat en nombrosos festivals europeus i al de Gouvy (Bèlgica) va obtenir el premi de millor grup de l’edició del 2012. Música amb colors ibèrics, jazz amb textures sonores que evoquen la tradició, tot impregnat amb la llibertat de la improvisació i incorporant instruments de manufactura pròpia.

Organitza: Quadrant Records