Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies DELAFÉ + CARLA al Cafè del Teatre

DELAFÉ + CARLA al Cafè del Teatre

Dissabte 9 d'abril, 22h. Cafè del Teatre. 15€ / Anticipada: 12€

Gens val més que la vida. Lluitin per la felicitat, i la felicitat és donar-li contingut a la vida.” Aquest al•legat vital de José Mujica ens sorprèn enmig de “Tenemos un don”, una de les cançons més lluminoses de “La fuerza irresistible” (Warner, 2016), el primer disc de DELAFÉ, nou projecte musical d’Oscar D’Aniello després de la seva aventura de més d’una dècada amb Delafé y las Flores Azules.

El resultat és una autèntica liquadora de sons que planeja per diversos estils sempre abraçant l’esperit de la música negra. Un arsenal de cançons trencapistes i vitalistes que consoliden una versatilitat molt poc comuna en la composició musical: pop, hip-hop, soul, funk, electro, disco, i l’inconfusible parafrasejat de Delafé, la seva energia incombustible i l’autoria de missatges bala. Oscar i Dani han comptat amb col•laboracions destacades com La Bien Querida, Carlos Cros, Priscila, Voxelements i, per descomptat les Flores Azules d’Helena Miquel.

CARLA debuta amb Night Thoughts (Sones, 2016), un disc d’aura nocturna, de synth pop i electrònica fina, suggerent i elegant. Després dels seus dos primers singles publicats, Let’s burn a forest (autoeditat, 2014) i Lucky One (Sones, 2015), arriba finalment l’esperat llarga durada del projecte musical de la inquieta i polifacètica artista Carla Serrat.

CURTCIRCUIT