Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies DELIKATESSEN un espectacle de Joan Ollé al Teatre de l'Escorxador

DELIKATESSEN un espectacle de Joan Ollé al Teatre de l'Escorxador

DELIKATESSEN un espectacle de Joan Ollé al Teatre de l'Escorxador

DELIKATESSEN

Temporada d’arts escèniques

Delikatessen, Joan Ollé i La Remoreu

Dijous, 13 d’octubre de 2016
Divendres, 14 d’octubre de 2016
Dissbate, 15 d’octubre de 2016
21 h – Sala 2 – 1 h 15 min – 10 € / 8 € - teatre

 

DELIKATESSEN un espectacle de Joan Ollé sobre textos de

Ferran Aixalà, Roland Barthes, Iban Beltran,Stefano Benni, Julio Camba, Marta Carnicero, Narcís Comadira, Vicent Andrés Estellés, David Guzmán, Miquel Martí i Pol, Herman Melville, Joan Ollé, Josep Pla, Jacques Prévert, Marcel Proust, Mestre Robert, Pierre Ronsard, Jean Anthelme Brillat Savarin, Roland Topor, Miguel de Unamuno, Manuel Vázquez Montalbán, Manuel Vicent, Leonardo da Vinci i autors anònims.

amb Ferran Aixalà, Eduard Muntada, Clara Olmo, Sandra Pujol i Marta Rossell

Fa tres anys, el 2013, Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, em va proposar inaugurar el seu festival amb un espectacle sobre gastronomia. Perquè? Els germans Roca i el seu Celler, bons amics de la casa, eren oficialment els millors restauradors del món, i 20 anys abans, quan va néixer Temporada Alta, el Talleret de Salt hi havia representat un espectacle sobre el menjar i el beure anomenat DEGUSTACIÓ. Tot lligava.

El nostre espectacle, que no tenia res en comú amb el seu antecessor, es va representar un sol dia, la nit del 3 d´octubre al Teatre Municipal, i allà hi era el més florit de la literatura, el teatre i la cuina catalana, gironins sobretot.

Passen tres anys i ja som a Lleida. El meu bon amic Eduard Muntada em proposa dirigir un petit espectacle amb la seva companyia LA REMOREU, jo li parlo de la meva sopa de lletres gironina, ell diu que endavant i ens posem a treballar.

DELIKATESSEN no és un plat de segona taula; allò que a Girona va ser una lectura dramatitzada, aquí és tot un espectacle teatral, cuinat a foc lent, amb textos de moltes èpoques i geografies

 

Moviment i coreografia: Marta Casals

Vestuari: Joan Ros

Assessorament hostaleria : Montse Sainz de la Maza

Caracterització: Sara Baró

Escenografia : Joan Ollé / Joan Pena

Attrezzo: Maria Cucurull / Joan Pena

Il·luminació: Lionel Spycher

Disseny gràfic: Iolanda Monsó

Alumne de l’Aula de Teatre en pràctiques: Frank Farré

Ajudant de direcció: Isaac Baró

Producció: La Remoreu Teatre

Agraïments: Íntims produccions, Associació gastronòmica Lo Tall, Centre de Titelles de Lleida, Aula de Teatre de Lleida, Teatre de l’Escorxador, Restaurant Galindo, Restaurant L’estel de la Mercè, Cafè de l’ordre del Temple, Sonaktrona, V Tècnics, Antoni Llevot, Margarida Troguet, Hono Martín, Ares Piqué, JoseBergés, Diana Jaureguibehere...