Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Deu candidatures per la sisena edició del Premi Visual Art

Deu candidatures per la sisena edició del Premi Visual Art

El guardó, dotat amb 10.000 euros, promou el cinema alternatiu, emergent i de nous talents

El jurat estarà format per Yolanda Olmos, Joan Ramon Armadàs i Montse Sanjuan

Un total de deu candidatures s'han presentat enguany a la convocatòria de la sisena edició Premi Visual Art, un guardó que convoca la Paeria per promoure un cinema alternatiu, emergent i de nous talents i per promocionar el món de les arts visuals a Lleida. El termini per presentar els projectes concloïa ahir.


El Premi Visual Art té com a objectiu contribuir a la producció d'un curtmetratge, de ficció o documental de producció independent, d'autor i/o primers projectes realitzats per autors i/o productors radicats a Catalunya, que promoguin un cinema independent, emergent i de nous talents que estigui en fase de preproducció o de rodatge i que la seva producció tingui lloc, totalment o parcialment a la ciutat de Lleida i/o estigui vinculat a referents de la cultura de la ciutat de Lleida.

El jurat qualificador de la 6a edició del Premi està format per la productora i documentalista Yolanda Olmos Ruiz, el periodista Joan Ramon Armadàs Monclús i l'escriptora Montse Sanjuan Oriol.

El projecte guanyador rebrà el Premi Lleida Visual Art, valorat en 10.000 euros. El jurat podria atorgar el premi -ex aequo a dos projectes, que rebrien cadascun d'ells el 50% d'aquest import, i també podrà declarà el premi desert.

Els criteris de valoració seran la creativitat i l'originalitat; la innovació en l'ús del llenguatge audiovisual, la qualitat narrativa i la qualitat tècnica.