Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies DIJOUS GRAS!!

DIJOUS GRAS!!

Avui, Dijous 12 de febrer,  a les 19 h a la Plaça de Ricard Viñes, els ciutadants que hi vagin gaudiran de la Preparació de la Tupina del Tupí on a foc lent es prerpararan les costelles, la llonganissa i el llom, amb oli i sagí.

A les 20 h a la mateixa plaça, hi haurà la Tupinada popular, es tracta d'un tast popular de la tupina de Cal Pijuan d’Artesa, amb plat, coberts, netejamorros, pa i beure.
Ho organitza: Agrupació de Comerciants de la Zona Alta i Associació de Veïns del Camp d’Esports, amb la col·laboració del Gremi de Forners de les Terres de Lleida
i també hi haurà la degustació del Pastís de Carnaval, elaborat pel Gremi de Forners de les Terres de Lleida
 
Per finalitzar, el Dijous Gras a les 22 h al Cafè del Teatre, hi haurà l'actuació de The Dust Queen. Preu: 10 € / 8 € anticipada. Un homenatge a la mítica banda britànica Queen per començar el Carnaval.

Benjamí Felip, veu. Oscar Gutiérrez, guitarra i veus. Ramon Codina, baix i veus. Gerard Luque, bateria. Pancho Marrodan, teclats. Josep M. Serra, teclats. Cristóbal Martínez, so. Convidats: Miquel Capilla, guitarra. Pere Guixé, piano. Josep M. Baldomà, teclats. Carlos de Arriba, piano.