Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies "El Cant de les Estrelles" de Granados interpretat per 11 corals lleidatanes

"El Cant de les Estrelles" de Granados interpretat per 11 corals lleidatanes

"El Cant de les Estrelles" de Granados interpretat per 11 corals lleidatanes

Parc astronómic del Montsec. Eduard Garcia Ribera

Unes 350 persones entre cantaires i músics participaran el proper 16 d’octubre, a les 20 h a l’Auditori Municipal Enric Granados en l’homenatge al compositor més universal lleidatà en el marc dels actes dedicats aquest any a commemorar el centenari de la mort del músic i pianista lleidatà.
Aquests dies s’estan fent els últims assajos a l’Espai Orfeó de l’obra coral més important de Granados, que sonarà en les veus dels components d’onze formacions corals de Lleida.
Des de la delegació lleidatana de la Federació Catalana d’Entitats Corals s’ha impulsat l’organització d’aquest macroconcert amb la participació del Cor de Cambra de l’Auditori, el Cor de Cambra Joliu, l’Orfeó Lleidatà, el Petit Cor de la Catedral, Schola Cantorum i les corals Cants i Rialles, Estel, Llum de Veus, Maristes Montserrat, Sícoris i Xiroia.

L’acompanyament musical anirà a càrrec del conjunt LleidArt Ensemble i el director artístic de l’Orfeó, Pedro Pardo, dirigirà tot el projecte. El Cant de les Estrelles, que Granados va concebre a partir d’un text anònim com un triple cor, piano i orgue, podrà escoltar-se ara a Lleida amb les onze corals en una nova versió arreglada expressament per a l’ocasió per Pedro Pardo, en la qual l’orgue es convertirà en un ensemble musical i amb el piano –a càrrec de Marta Castelló– igualment com a màxim protagonista.


El preu de les entrades és 10 €.
Les entrades es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h mitjançant aquest enllaç Comprar ara les entrades