Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El cartell de Som Cinema 2022 destaca el guió com a base fílmica

El cartell de Som Cinema 2022 destaca el guió com a base fílmica

El cartell de Som Cinema 2022 destaca el guió com a base fílmica

(c) Josep Maria Cazares

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

La tretzena edició del Festival de l’audiovisual català se celebrarà a Lleida del 19 al 23 d’octubre

Som Cinema presenta el cartell de la tretzena edició, un disseny que subratlla la importància del guió com a fonament de qualsevol treball audiovisual. La imatge és obra de l’artista gràfic Josep M Cazares i mostra una actriu llegint un guió cinematogràfic en un plató.

El Festival de l’audiovisual català se celebrarà a Lleida del 19 al 23 d’octubre, en diferents escenaris de la ciutat: Screenbox Lleida, Ilerna, la Universitat de Lleida i Beat Cafè i Soul/Hoppers.

Com en anys anteriors, el festival permetrà descobrir les darreres propostes audiovisuals d’àmbit català. La convocatòria del 2022 ha rebut 268 produccions -172 curtmetratges, 81 documentals i 15 llargmetratges- arribades des de Catalunya, País Valencià, Andorra i les Illes Balears.

Som Cimema-Festival de l’audiovisual català està organitzat per Suggeriments, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida-Institut d’Estudis Ilerdencs i el Vicerrectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida.