Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El circ de sempre en clau femenina aquest diumenge a “Veus que no veus”

El circ de sempre en clau femenina aquest diumenge a “Veus que no veus”

El circ de sempre en clau femenina aquest diumenge a “Veus que no veus”

El circ de sempre en clau femenina aquest diumenge a “Veus que no veus”

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

La Cia. Pepa Plana porta al Teatre de la Llotja, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”

L’espectacle uneix creadores de primer nivell: Pepa Plana (Premi Nacional de Cultura 2014); Noël Olivé, actriu igualadina, i direcció de Joan Arqué, artista, dramaturg, director i guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de circ 2016 (a la cia rhum & cia)

El Teatre de la Llotja, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, acull diumenge, 14 de març, a les 19.00 hores, “Veus que no veus” de la Cia. Pepa Plana. L’espectacle uneix creadores de primer nivell: Pepa Plana (Premi Nacional de Cultura 2014); Noël Olivé, actriu igualadina, i direcció de Joan Arqué, artista, dramaturg, director i guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de circ 2016 (a la cia rhum & cia)

Versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. D’una banda, i com a pallassa augusta, la Pepa Plana. De l’altra, en el rol de pallassa blanca, la Noël Olivé. Com canvien i quin significat prenen quan es juguen des de dos pallasses en comptes de dos pallassos? La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics.

Les entrades (Preu: 12 € / Reduït: 10 €) estan a la venda al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre Municipal de l’Escorxador, Teatre de la Llotja i Auditori, així com a l’oficina de Turisme de Lelida

Premis

Premi Zirkolika al Millor espectacle de circ 2019

Pepa Plana, premi Cultura de l’Associació Periòdica de Premsa en Català 2019

Espectacle candidat als Premios Max 2019 en la categoria d’actriu protagonista

Pepa Plana és Premi Nacional de Cultura 2014

Veus que no veus, Premi Butaca 2020

Què diu la crítica?

“(Pepa Plana) parla de la desigualtat que pateixen les dones des d’una òptica feminista, però no es queda en la superficialitat sinó que hi aprofundeix i acusa amb noms i cognoms persones que han fet declaracions masclistes. També explica acudits sexistes perquè es mirin al mirall aquells qui els fan córrer i repassa la llarguíssima col·lecció d’insults que reben les dones. (...) La versió en clau femenina de dues de les entrades més clàssiques del circ és una de les grans novetats de l’espectacle i un homenatge a les àvies que no van poder ser pallasses. Plana i Olivé ofereixen una meravellosa interpretació.” Marcel Barrera, Recomana