Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, visita el Museu d'Art Jaume Morera

El delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, visita el Museu d'Art Jaume Morera

El delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, visita el Museu d'Art Jaume Morera

© 2021 Museu d'Art Jaume Morera - El delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, visita el Museu d'Art Jaume Morera

El regidor de Ciutat i Cultura de l'Ajuntament de Lleida, Jaume Rutllant, i el director del Museu d'Art Jaume Morera, Jesús Navarro, han rebut aquesta tarda la visita del delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, i el director de Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Albert Turull.

Durant la trobada s'han visitat les actuals instal·lacions del Museu a l'edifici Casino on s'ha mostrat part de la col·lecció del Museu amb l'exposició d'Inventari General i s'ha fet una visita guiada per l'exposició actual Plàstica i poesia. Cristòfol-Viladot i Nou plast poemes per part dels dos comissaris de la mostra; el director del Museu, Jesús Navarro, i el director de Lo Pardal - Fundació Privada Guillem Viladot, Pau Minguet.

El Morera mira cap al 2023

La situació de canvi que està vivint el Museu arran del nou projecte museístic que s'ubicarà a l'edifici de l'antiga Audiència ha estat un dels aspectes comentats durant la visita on s'ha manifestat que, tot i la situació d'excepcionalitat viscuda el darrer any per la pandèmia de la Covid-19, el procés de construcció del nou equipament que ha d'acollir el nou museu d'art modern i contemporani de les terres de Ponent, no s'ha aturat.

El director del Museu, Jesús Navarro, ha fet palès el progrés de les obres al nou emplaçament, el qual s'entregarà durant el 2022, el compliment dels terminis de les diferents fonts de finançament i els treballs de creació de continguts i programes del nou museu que s'estan gestant per part de l'equip tècnic de l'equipament.

Navarro ha recordat que aquest procés esdevé una oportunitat única per repensar la missió i objectius del Museu el qual vol esdevenir un potent focus d’atracció cultural i un element central en la difusió i projecció exterior de la ciutat de Lleida a partir de l'any 2023, moment en què s'inaugurarà. Una projecció reforçada per un ambiciós programa patrimonial, artístic i expositiu que l’han de situar com a un dels referents nacionals i estatals dels centres vinculats a l’art modern i contemporani.