Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Festival El Més Petit estrena una secció digital

El Festival El Més Petit estrena una secció digital

El Petit als Núvols: inclourà experiències artístiques per a famílies, tallers de formació per a mestres i artistes i el V Encontre Internacional d'Arts per a la Primera Infància.

La part presencial del Festival està a punt per si les circumstàncies canvien i es pogués dur a terme. El Teatre Municipal de l’Escorxador acolliria dos espectacles: “L’Odissea de Latung La La”, de David Ymbernon, i “Lù”, de Maduixa Teatre

El Més Petit, el Festival d’Arts per a espectadors de 0 a 5 anys, es portarà a terme entre el 14 i el 29 de novembre amb una novetat important: aquest any estrenarà El Petit als Núvols, una secció digital que agruparà des d’experiències artístiques fins als tallers dels programes de formació Mestres que es Mouen i Artistes que es Mouen. Aquest nou espai en línia també acollirà les conferències i debats del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància, que es desenvoluparà els dies 20 i 21 de novembre completament de forma virtual.

La creació del Petit als Núvols garanteix la celebració d’El Més Petit independentment de les restriccions que afectin les activitats presencials, és a dir, de les funcions i els tallers familiars a diversos espais de les onze ciutats que participen al Festival: Lleida, Barcelona, Sabadell, Igualada, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixac. La vessant presencial es manté a l’espera que properament es concreti quina és la previsió pel que fa al tancament d’espais escènics i culturals.

 

Entre d’altres continguts, El Petit als Núvols acollirà les estrenes de tres propostes creades expressament per a El Més Petit i en format digital

És a dir, no són espectacles escènics enregistrats i exhibits en pantalla, sinó que són propostes pensades, creades i produïdes per ser exhibides de manera virtual i visualitzades des de dispositius electrònics.

Es tracta de Cuc, de la companyia Animal ReligionUn dia a la jungla, de la companyia Big Bouncers, i de L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon.

Les tres propostes es podran gaudir des de casa amb una entrada familiar en forma de codi que es podran adquirir, en el cas de Lleida, als webs del Teatre Municipal de l’Escorxador (www.teatreescorxador.com) i de LaTemporada Lleida (www.latemporadalleida.cat).

L’estrena de les propostes serà el 14 de novembre i se'n podrà gaudir de forma il·limitada mentre duri el Festival (del 14 al 29 de novembre). Les entrades/codi estan a la venda des de dimecres 11 de novembre a un preu únic per família de 10 €.

 

 

Festival presencial al Teatre Municipal de l’Escorxador

Des de l’organització del Festival han preparat la part presencial per si les circumstàncies permeten portar-la a terme. Hi participen un total d’onze teatres, entre els quals hi ha el Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida que acolliria L’Odissea de Latung La La, amb David Ymbernon el 14 de novembre, amb dues sessions: 12.00 i 17.00 hores, i , de les valencianes Maduixa Teatre, prevista per al 28 de novembre també en doble sessió: 12.00 i 17.00 hores.

A Lleida s’està treballant també perquè es puguin dur a terme els tallers escolars presencials de la mà de l'artista multidisciplinari David Ymbernon.

Tot i així, la idea del Festival i del Teatre Municipal de l’Escorxador és recuperar les funcions que eventualment s’hagin de suspendre abans d'acabar el 2020, si les circumstàncies sanitàries així ho permeten.