Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El JazzTardor se celebrarà del novembre al maig

El JazzTardor se celebrarà del novembre al maig

El JazzTardor se celebrarà del novembre al maig

@Joan Abella

El Festival canvia el seu format i es transforma per adaptar-se a les circumstàncies sanitàries actuals oferint concerts periòdics sense deixar de garantir la qualitat de les seves propostes

S’incorporaran noves ubicacions i es mantindran els espais tradicionals com el Cafè del Teatre o l’Auditori Municipal Enric Granados Rick Margitza obrirà el Jazztardor el 13 de novembre al Cafè del Teatre

El Jazztardor, el festival que des de fa vint-i-set anys porta a Lleida el bo i millor del jazz d’arreu, presenta enguany alguns canvis sense deixar de garantir la qualitat de les seves propostes. El primer i més significatiu serà la transformació d’un festival concentrat al mes de novembre a una temporada que acollirà concerts periòdics des de novembre fins al maig.

S’incorporaran, a més, noves ubicacions, que ben aviat s’anunciaran, i es mantindran espais tradicionals com el Cafè del Teatre o l’Auditori Municipal Enric Granados.

Un altre aspecte a destacar és l'actual impossibilitat de viatjar des dels Estats Units, fet que ha motivat elaborar una programació de concerts basada en músics autòctons, europeus i nord-americans residents a Europa. Dos grans noms del jazz de les últimes dècades, Rick Margitza, saxofonista que va iniciar la seva carrera al costat del llegendari Miles Davis, obrirà el Festival el 13 de novembre al Cafè del Teatre, i la cantant de les Illes Verges Tricia Evy, són dues de les figures internacionals confirmades.

En temps difícils, l’organització del Festival ha buscat solucions, estratègies i propostes per mantenir la cultura viva i celebrar d’una manera diferent aquesta cita de referència en el món del jazz. Per al 2021, si la situació ho permet, el Jazztardor tornarà al seu format habitual celebrant-lo al mes de novembre.