Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Mercat de la Música de Lleida arriba a la seva 20a edició que se celebrarà els dies 16,17 i 18 de setembre

El Mercat de la Música de Lleida arriba a la seva 20a edició que se celebrarà els dies 16,17 i 18 de setembre

El Mercat de la Música de Lleida arriba a la seva 20a edició que se celebrarà els dies 16,17 i 18 de setembre
La cita musical finalitzarà al Cafè del Teatre amb l’actuació d’en David Marks, guitarrista original dels Beach Boys, una llegenda de la música moderna

La Regidora de Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, i el responsable del Mercat, Antoni Gorgues, han presentat aquest matí la 20a edició del mercat que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre.
Parra ha afirmat que “la fira destinada als amants de la música i als melòmans és una activitat que ha anat creixent amb el pas del temps aconseguint un públic molt fidelitzat i consolidat.”
Cita anual on convergeixen diverses activitats relacionades amb el món de la música gira, com sempre, al voltant de la seva activitat principal que és la Fira del Disc, punt de trobada de tots els col·leccionistes i melòmans on es ven, compra i canvia material discogràfic en tots els formats físics possibles.
Enguany, per primer cop es trobaran també un nombre reduït d’stands d’editorials de llibres musicals amb la intenció d’arribar a ser un punt de trobada indispensable pels professionals del sector.

El mercat manté el format de les últimes edicions amb 17 carpes d’exposició i de venda de material, un total de 90 m lineals amb especial atenció al format vinil. Un format que segons Gorgues “està revifant en els últims anys però també el format CD i cassets”. La Fira comptarà amb sessions de DJs especialitzats de forma continuada, i tindrà lloc, com és habitual, davant la Catedral als carrers Major i Vila de Foix, divendres tarda i dissabte tot el dia.

La cloenda del Mercat enguany serà el diumenge a les 20.30 h al Cafè del Teatre amb l’actuació d’una llegenda de la música moderna com és en David Marks, guitarrista original dels Beach Boys en els 4 primers àlbums. El músic vindrà acompanyat de la surf-band espanyola The A-Phonics que al mateix temps tindran un convidat especial, Fernando Pardo de Los Coronas i de Sex Museum, un dels guitarristes més afamats de l’escena surf espanyola. La nova proposta tindrà un preu d’entrada anticipada de 10€ i a taquilla 12€. La entrada anticipada es pot adquirir al Café del Teatre, a la botiga de Grans Records, a les oficines de Guerssen, online a traves del perfil de Facebook del Mercat de la Música i a la mateixa fira.