Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Museu d’Art Jaume Morera prorroga l’exposició Manuel Viola. El viatge d’Oniro fins el 31 de gener

El Museu d’Art Jaume Morera prorroga l’exposició Manuel Viola. El viatge d’Oniro fins el 31 de gener

Amb motiu de la bona acollida de la mostra, que ja han visitat gairebé 3.000 persones

Amb motiu de la bona acollida de la mostra, el Museu d’Art Jaume Morera ha decidit prorrogar l’exposició “Manuel Viola. El viatge d’Oniro” fins el proper 31 de gener (la clausura estava prevista per aquest diumenge 22 de gener). La mostra, comissariada per Javier Lacruz i organitzada pel Museu d’Art Jaume Morera i per la Diputació Provincial de Saragossa, commemora el centenari del naixement de l’artista Josep Viola Gamón, més conegut com a Manuel Viola i ofereix l’oportunitat de repassar totes i cadascuna de les etapes creatives de la seva trajectòria. Des de la seva inauguració, el passat 27 de setembre, l’exposició ha rebut gairebé 3.000 visitants, entre els quals, més d’una trentena de grups educatius.

Per altra banda, i dins del programa d’activitats que acompanya la mostra, aquest diumenge, 22 de gener, a les 11.30 h, s’oferirà una visita comentada a la mostra adreçada a famílies amb nens de 3 a 10 anys. L’activitat requereix d’inscripció prèvia (Oficina de Turisme de Lleida) i les places són limitades.

Per a més informació:
Museu d’Art Jaume Morera
Tel. 973 700 419 (ext. 1729)
c/e: obosch@paeria.cat