Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Museu de l’Aigua programa nous tallers sobre creativitat i reutilització

El Museu de l’Aigua programa nous tallers sobre creativitat i reutilització

Sota el nom de “Tallers creatius”, el Museu de l’Aigua ha programat pels propers mesos un cicle de 4 tallers diferents, basats en el reciclatge de les ampolles d’aigua a partir de la creativitat i els treballs manuals. L’objectiu és partir de la reutilització per generar nous productes i fomentar la imaginació.

Els tallers tindran lloc els dissabtes a la tarda. Concretament, el calendari previst és:

El dissabte 28 de gener, a les 18h, primer taller, anomenat Anells màgics, on es farà joies molt especials.

El dissabte 18 de febrer, a les 18h, el segon taller, titulat Paisatges de conte, on es treballarà el dibuix i la pintura, per crear decorats on situar els contes i històries que ens imaginem.

El dissabte 11 de març, a les 18h, el tercer taller, sobre Animals fantàstics, on crearem personatges animals de formes i colors sorprenents

El dissabte 1 d’abril, a les 18h, el quart taller, que porta per títol Joguines que no ho semblen, on reaprofitem objectes per crear joguines i ampliar la ment.

El cicle es clourà amb una activitat especial durant la Festa Major de Lleida, que consistirà en un contacontes, a partir dels materials creats pels infants en els diversos tallers. Serà el dissabte 13 de maig a les 18h.

Els tallers estan dirigits a nens i nenes de 5 a 9 anys i tindran lloc al campament de La Canadiense. El preu és d’ 1€ per taller per al material. Es pot inscriure a un o més tallers.