Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Museu de l’Aigua visitarà la central hidroelèctrica de Seròs

El Museu de l’Aigua visitarà la central hidroelèctrica de Seròs

El Museu de l’Aigua organitza el diumenge 26 d’abril la Ruta del canal i la central hidroelèctrica de Seròs, en motiu de l’aniversari de la posada en servei de la central. La ruta consisteix en un viatge en autocar guiat, resseguint els punts més interessants de l’obra del canal: la presa de Lleida i les comportes, el campament de La Canadiense i l’embassament d’Utxesa. La ruta acaba amb la visita a la central hidroelèctrica, on els enginyers d’Endesa expliquen els elements més interessants de la instal·lació.

La ruta comença a les 9h del matí i fins a quarts de dues, i compta amb la col·laboració d’Endesa. La ruta té un cost de 3€ per persona i cal inscriure’s al telèfon 973 211 992.

 Aquesta activitat es complementarà amb la visita temàtica El Dr. Pearson. Una vida fascinant, que tindrà lloc el dissabte 9 de maig a les 18h, amb motiu dels cent anys de la mort de l’enginyer fundador de La Canadiense. Pearson morí el 7 de maig de 1915, al naufragi del transatlàntic Lusitania. La visita tindrà lloc a la seu central del Museu de l’Aigua durant les Festes de Maig de Lleida