Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Museu de l'Aigua celebra el Dia Mundial de l'Aigua

El Museu de l'Aigua celebra el Dia Mundial de l'Aigua

El 22 de març va ser declarat per la UNESCO Dia Mundial de l’Aigua. Cada edició es centra en temes d’actualitat a nivell mundial sobre els reptes de l’aigua i aquest 2017 es dedica al tractament de les aigües residuals i als reptes del sanejament, centrat en la campanya “Per què gastar aigua?” que vol promoure la reducció i la reutilització de les aigües residuals. Sota el mandat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, es pretén millorar les condicions de les persones i del medi ambient, amb propostes i exemples pràctics per a una millor gestió de les aigües residuals, la seva regeneració i el seu ús per a l’agricultura, la indústria i les ciutats.

El Museu de l’Aigua de Lleida celebra el Dia Mundial de l’Aigua amb diverses activitats pel dissabte 25 de març:

Al matí tindran lloc dues visites guiades gratuïtes a dos dels seus espais més emblemàtics: a les 11h als Pous del gel, antics magatzems de gel que conservaven el glaç de l’hivern per consumir-lo a l’estiu, i a les 12.30h al Dipòsit del Pla de l’Aigua, primer dipòsit d’aigua potable de la ciutat. Avui son dos espais magnífics,que ens transporten èpoques passades on l’enginy humà permetia millorar les condicions de vida dels ciutadans.

A la tarda tindrà lloc la gimcana familiar “La força de l’aigua”. Serà a les 18h al campament de La Canadiense. És una activitat oberta a tothom, on cal formar equips de 2 a 6 persones, entre infants i adults, per superar proves sobre l’aigua i les seves propietats. Qui primer resolgui els reptes rebrà de premi unes entrades per a l’espectacle “El petit piano”, del Centre de Titelles, a l’Auditori Enric Granados.

Totes les activitats són  gratuïtes. Per a més informació i inscripcions: tel. 973 211 992 / museuaigua@paeria.cat