Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Museu de l'aigua ha augmentat un 25% els visitants l'any 2018

El Museu de l'aigua ha augmentat un 25% els visitants l'any 2018

Durant l’any 2018, 14.585 persones han visitat els espais del Museu de l’Aigua de Lleida, fet que suposa un increment de més de 3.000 persones respecte el 2017, quan hi van haver 11.578 visitants. Suposa, per tant, un 25% més.

Aquest increment s’ha donat en tots els espais del museu i en tots els segments de públics: visitants individuals de caps de setmana, grups organitzats d’adults, grups escolars i activitats de difusió.

Per espais, destaca especialment el nombre de visitants al Dipòsit del Pla de l’Aigua, per on han passat 7.830 persones. Les activitats organitzades per commemorar els seus 225 anys, la presència d’una peça de la 10 Biennal d’Art Leandre Cristòfol i la gravació del programa “El futur de l’aigua” de TV3 expliquen l’augment de visitants, gràcies a la difusió i promoció que aquests actes van suposar per al Dipòsit.

Igualment, el Campament de La Canadiense ha vist augmentar els visitants, especialment per l’augment dels tallers educatius que s’hi realitzen.

El servei educatiu és un dels motors del museu, ja que pràcticament la meitat dels visitants corresponen a grups escolars que realitzen tallers experimentals, visites guiades a tots els espais del museu o rutes de descoberta.

Un altre aspecte que ha suposat un major coneixement dels espais del museu són les participacions amb actes de ciutat, com la Nit dels museus, les festes majors, l’Obert Centre Històric o el Dia de la Seu Vella, i les col·laboracions amb institucions i entitats.

Per al 2019, el museu espera mantenir els visitants gràcies a la consolidació dels serveis educatius, que compten amb la confiança dels centres educatius de la ciutat i entorn, i a noves activitats de difusió cultural, com els actes de commemoració dels 100 anys de la vaga de la canadenca, que es celebraran al primer trimestre de l’any.