Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies "El Pere i el llop" Un espectacle de dansa i música en directe a l'Auditori

"El Pere i el llop" Un espectacle de dansa i música en directe a l'Auditori

El Ballet de Barcelona i Lleidart Ensemble s’uneixen amb l’afany d’oferir un espectacle on la dansa i la música prenen el màxim protagonisme amb intèrprets d’ambdues disciplines.

Dissabte, 18 de gener
18. 30 h. Auditori municipal Enric Granados

Espectacle per a tots els públics.
Edat recomanada a partir de 6 anys.
Durada: 50 minuts (sense descans)
Entrada: 12 €             Reduïda: 10 €

Pere i el Llop és un clàssic conte musical i educatiu per a nens. La versió que proposem permet una vivència més profunda escoltant música en directe, veient dansa i posant-se en la pell dels personatges i les seves vivències. Anem a conèixer les aventures d’en Pere que arrisca la seva vida per protegir els seus amics enfrontant-se al terrible llop del bosc.
L’espectacle està format per 7 ballarins, 7 músics i 1 director musical. Tots ells tenen un paper únic. Una producció de petit format que facilita la proximitat entre els intèrprets i el públic, fent-lo més partícip i protagonista.
Els ballarins posen de relleu una dansa de gran qualitat tècnica i artística que permet una concepció real d’aquest art. A la vegada les coreografies són portades a la màxima expressivitat jugant amb l’exageració, la mímica i la caracterització.

Josep Miquel Mindan, director d'orquestra, guiarà la interpretació dels músics que acompanyaran al Ballet de Barcelona en aquest nou espectacle creat arrel de la iniciativa dels mateixos ballarins units i moguts per la gran il·lusió creativa i les incansables ganes de ballar.