Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El pianista japonès Hiroo Sato a l’Auditori Municipal Enric Granados

El pianista japonès Hiroo Sato a l’Auditori Municipal Enric Granados

El pianista japonès Hiroo Sato a l’Auditori Municipal Enric Granados

Hiroo Sato

Aquest concert s’inclou dins de la 18a Setmana Cultural del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida

Avui, dijous, 18 de febrer a les 20.30 h el públic tindrà la oportunitat per segona vegada de gaudir de la música interpretada pel jove pianista Hiroo Sato a la sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados.

Hiroo Sato va guanyar el segon premi de la darrera edició del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes.

Aquest jove japonès, estudiant del prestigi­ós Conservatori Txaikovski de Moscou, ha estat guanyador d'importants concursos internacionals i del Segon Premi en el Con­curs Internacional Ricard Viñes de Lleida (2015). Oferirà un atractiu programa amb obres d'Skriabin, Rahkmàninov, Ravel, Franck i Chopin.

Aquest concert s’inclou dins del Cicle de piano  Ricard Viñes que l’Auditori programa cada any dins de la temporada hivern i primavera.

El proper diumenge, 13 de març el públic tindrà l’oportunit d’escoltar Italiana de Mendelssohn amb la interpretació de l’Orquestra Simfònica del Vallès sota la dirección de Rubén Gimeno. En aquest concert hi participarà Tomoka Shigeno, guanyadora del del XX Concurs Internacional Ricard Viñes.

 

Cal destacar que el cicle de concerts de piano Ricard Viñes compta amb el patrocini de l’empresa IFR Group, GLS Prefabricats i Carme Grasa.

El preu de l’entrada d’aquest concert és  5 €.

Podeu adquirir les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 i al lloc web www.auditorienricgranados.cat