Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Quartet Teixidor, dijous a l’Auditori Enric Granados

El Quartet Teixidor, dijous a l’Auditori Enric Granados

El Quartet Teixidor, dijous a l’Auditori Enric Granados

El Quartet Teixidor oferiran aquest dijous el concert “Emoció i passió: Mozart i Xostakòvitx”

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida oferiran el concert “Emoció i passió: Mozart i Xostakòvitx”

El Quartet Teixidor oferirà aquest dijous, a les 20.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, el concert “Emoció i passió: Mozart i Xostakòvitx” en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

En aquest concert s’interpreta, d’una banda, el vuitè quartet del compositor rus, escrit el 1960 en només tres dies i dedicat a les víctimes de la guerra i el feixisme, transporta el públic des de la violència i ferocitat més esfereïdores fins a un silenci tranquil i calmat.

A la segona part, el Quartet K. 499 de Mozart, conegut com a “Hoffmeister” en honor al primer editor de l’obra, està ple de delicadesa i sensibilitat, és una música meravellosa que endinsa de ple en l’estil més madur de Mozart. El concert s’obre amb “Desolació”, breu peça en què Enric Morera es va aventurar en un llenguatge expressionista d’avantguarda molt allunyat de les seues característiques sonoritats modernistes.

Les entrades (preu: 11 € / Reduït: 9 €) es poden adquirir a les taquilles de l’Auditori, Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador, a l’oficina de Turisme de Lleida i als webs de LaTemporada LleidaAuditori.