Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Quartet Teixidor, formació resident de l’Auditori, obre la temporada amb una nova proposta d’autors clàssics catalans i russos

El Quartet Teixidor, formació resident de l’Auditori, obre la temporada amb una nova proposta d’autors clàssics catalans i russos

DES DELS CLÀSSICS FINS A LA RÚSSIA DE XOSTAKOVITX

Dijous 18 d'octubre

20.30 h. Auditori Municipal Enric Granados

En aquesta ocasió el Quartet Teixidor en oferiran dos autors clàssics, estrictament contemporanis, obriran i clouran el concert. Teixidor, únic compositor català del segle XVIII que va escriure una sèrie de sis quartets, va aconseguir crear obres de gran originalitat i amb un estil personal reconeixible. Música que, sens dubte, val la pena recuperar i descobrir.

A la segona part, un dels exemples paradigmàtics del últims quartets de Mozart, veritable condensació de tota la seva saviesa musical i un dels cims del Classicisme vienès.

Entremig, viatjarem a la Rússia de Xostakóvitx, compositor imprescindible del segle XX, per escoltar el seu setè quartet, escrit el 1960 i dedicat a la memòria de la seva esposa Nina Vasilyevna.

El preu de les entrades és 11 € i la reduïda 9 €. Podeu comprar les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h i també a les taquilles del Teatre de l’Escorxador i de la Llotja i mitjançant el llocs webs.

El públic que assisteixi al concert podrà gaudir d’un tastet de vins Analec.


Si voleu consultar el programa de mà. Cliqueu