Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Quartet Teixidor interpreta "Tres visions del quartet de corda"

El Quartet Teixidor interpreta "Tres visions del quartet de corda"

Amb aquest concert el Quartet Teixidor inicia la seva temporada un any més com a formació resident

El proper divendres, 27 de novembre a les 20.30 h el Quartet Teixidor el Quartet de Corda, formació resident de l’Auditori, interpretaran a Boccherini i Haydn.

El Quartet Teixidor  està format per Irantzu Zuasti (violí) , Joan Marsol, violí , Jordi Armengol ( viola)  i Xavier Roig (violoncel)

En aquesta ocasió. Aquests dos compositors destaquen per tenir dues personalitats diferents però complementàries del Classicisme musical. L’estil vienès, ben planificat i travat, enfront un estil més lliure i melòdic d’origen italià. A la segona part, un dels autors cabdals pel quartet de corda. La música de Franz Schubert, nascut precisament a Viena, és hereva de dos gegants que hi van residir: el mateix Haydn i Mozart.

 

Quartet Teixidor

El Quartet Teixidor neix l’any 2003 amb la intenció de donar a conèixer partitures oblidades i interpretar-les al costat de les grans obres del repertori quartetístic. Pren el nom del compositor, organista i teòric musical Josep Teixidor i Barceló (1752-1814), nascut a Seròs (Lleida).

Des de la temporada 2013/2014, el Quartet Teixidor és quartet resident de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

Aquest concert compta amb la col·laboració de Matoll que oferirà una degustació de la seva cervesa al finalitzar el concert.

Les entrades de tots els concerts es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 i el preu de tots ells  és de 10 € i la reduïda 8 €. Les entrades també es poden adquirir mitjançant el lloc web www.auditorienricgranados.cat