Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Teatre de la Llotja acull grans espectacles de circ

El Teatre de la Llotja acull grans espectacles de circ

El Teatre de la Llotja acull  grans espectacles de circ

La companyia Manolo Alcántara amb “Déjà vu”

En el marc de la programació de Nadal de LaTemporada, la companyia Manolo Alcántara amb “Déjà vu” i Tortell Poltrona amb “Que bèstia!” visitaran Lleida aquests dies

El Teatre de la Llotja acollirà grans espectacles de circ en el marc de la programació de Nadal de La Temporada Lleida.

Les entrades estan a la venda a les taquilles del Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador i Auditori Municipal Enric Granados (nous horaris de taquilla durant aquestes festes), així com a l’oficina de Turisme de Lleida i online al web www.latemporadalleida.cat. El preu de l’entrada per a cada espectacle és de 12 € i 10 €, la reduïda.

 

Déjà vu – 2 gener – 19.00 h

Déjà vu és el segon espectacle de la Cía. Manolo Alcántara, després de Rudo (a Lleida al 2015). Una altra vegada, l’escenografia pren un protagonisme especial. Si llavors era un espai en constant construcció, ara és el marc on el protagonista -un home corrent i atabalat per la rutina d’un conte de Kafka- somia les seues aventures impossibles. Un univers oníric semblant al nostre, però on els objectes adquireixen proporcions impossibles, són més grans o més petits del que haurien de ser. Com haver caigut dins l’arbre d’Alícia al país de les meravelles. Un espectacle molt visual on es difuminen les fronteres entre la realitat i la fantasia.

 

Que bèstia! – 3 gener – 19.00 h

El nou espectacle de Tortell Poltrona, inspirat en els grans pallassos d'inicis i mitjans del segle XX que ens han deixat un llegat que no marceix. Situacions absurdes i gags que ens fan petar de riure com quan es van crear fa dècades. Un homenatge a aquells personatges fantàstics que van fer riure els nostres avantpassats, on no pot faltar un altre clàssic d'un espectacle de pallassos: la música. Fins i tot el vestuari que llueixen és dels anys seixanta, de la famosa nissaga dels Germans Martini. El pallasso d’avui amb l’essència del pallasso de sempre. Un garbuix de propostes amb petjada pròpia. Emocions i sentit de l’humor per a tota la família.