Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Teatre de la Llotja ens proposa gaudir de l'Òpera i del Dia Mundial del Teatre

El Teatre de la Llotja ens proposa gaudir de l'Òpera i del Dia Mundial del Teatre

la temporada LleidaMANON LESCAUT de Giacomo Puccini
dijous 23 de març, 21h

Drama líric en 4 actes, produït per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, estrenat el 22 de febrer a Sabadell, farà a Lleida

funció dins el Circuit d’Òpera a Catalunya.

Manon Lescaut és un drama amorós, basat en una novel·la francesa de l’abat Prévost que Puccini va adaptar a l’òpera i que li va suposar el primer gran èxit. En aquesta peça, el compositor italià glossa l’amor juvenil amb la seva harmonia orquestral plena de sensualitat i riquesa expressiva. Es va estrenar al Teatro Regio de Torí l’1 de febrer de 1893. A escena, l’Orquestra Simfònica del Vallès, que compleix 30 anys enguany.

 

L'HOSTALERA de Carlo Godoni
dissabte 25 de març. 20.30 h

Mirandolina porta l’hostal que va heretar del seu pare. Molts dels clients que hi arriben, acaben rendint-se als seus peus. Una tarda n’arriba un que sembla no voler saber-ne res i Mirandolina decideix fer-lo caure. A partir d’aquí arrenca una lluita entre dues bèsties tocades per la passió, l’amor i el joc de la seducció. Una comèdia plena de preguntes sobre el sexe, l’enamorament, l’amor… on comença un i acaba l’altre? Els sabem diferenciar quan un o l’altre ens arrosseguen? I si no ens arrosseguen? Què és això que tothom diu que experimenta amb un mateix nom però amb mil matisos diferents?
Dirigida per Pau Carrió, aquest clàssic de l’italià Carlo Goldoni, puja a l’escenari de la mà de la companyia barcelonina La Perla 29.


 

Dia Mundial del Teatre

Abans de la funció, i per celebrar el Dia Mundial del Teatre (27 de març), la veterana actriu lleidatana Imma Juanós posarà veu al missatge d’aquest any, encarregat des de l’Institut Internacional del Teatre de la UNESCO a l’actriu francesa Isabelle Huppert.