Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Teatre de l'Escorxador presenta "Prime Time" a carrèc de la companyia Nurosfera

El Teatre de l'Escorxador presenta "Prime Time" a carrèc de la companyia Nurosfera

PRIME TIME

Nurosfera

Sala 2. Teatre municipal de l'Escorxador
Divendres 25 de novembre - 21 h
Dissabte 26 de novembre - 19 h
Dissabte 26 de novembre - 21 h. 10 €

Glòria Aran és una estrella televisiva coneguda a tot el país pel seu paper protagonista en la telenovel.la Gent de Sort, que aviat complirà 40 anys en antena. Avui l’ha citat la Gina Guasch, la productora actual de la sèrie i fila del seu antic mentor. La Gina li té reservada una sorpresa, que inclou l’arribada d’un nou cap de guionistes a l’equip...

Prime Time és una peça breu però intensa on tres personatges relacionats amb el món de la televisió hauran de qüestionar-se què vol dir envellir en un medi on es promociona i es ven la joventut. Des de posicions vitals i professionals ben diferents, tots tres descobriran que l’èxit, com la visió de l’edat, són tan volàtils com els mercats, les audiències, i els seus canvis de percepció.

Nurosfera els convida a veure la peça que ha muntat per al projecte europeu SIforAGE, i que compta amb l’esplèndida col·laboració d’Imma Colomer en el paper protagonista. En aquest nou treball amb la companyia, Imma Colomer fa honor al títol de l’obra amb una interpretació exuberant i vitalista, que ningú s’hauria de perdre. En darrera instància, Prime Time desmunta molts estereotips que ens impedeixen entendre el procés de fer-se gran i gaudir, en la seva totalitat, del nostre viatge a través del temps.

 

Fitxa artística:

Intèrprets: Imma Colomer, Ferran Farré i Núria Casado

Autora: Núria Casado Gual

Direcció i vídeo: Òscar Sánchez H.

 

Espai escènic: Espai A47

Vestuari: Aggelo’s (vestuari Imma Colomer) i Nurosfera

Assessorament perruqueria: Toni Santos

Sintonies “Gent de Sort”: Jordi Cano

Fotografia: Josep Maria Cortina

Referències a la Tragèdia del Rei Lear: traducció de Lluís Soler

Una producció de Nurosfera per a SIforAGE

 

Agraïments: Albert Anguera i La Saleta, Noemí Cierco i Centre Cultural La Palma, Marta Miquel, Enric Pinyol (“corresponsal”), Maricel Oró, Olga Rovira, Alba Sánchez, Tania Strecker, Maria Vidal, Teatre Lliure, Brian Worsfold.