Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El TNC i La Calòrica parlen sobre l’emergència climàtica al Teatre de l’Escorxador

El TNC i La Calòrica parlen sobre l’emergència climàtica al Teatre de l’Escorxador

El TNC i La Calòrica parlen sobre l’emergència climàtica al Teatre de l’Escorxador

El TNC i La Calòrica parlen sobre l’emergència climàtica al Teatre de l’Escorxador

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

Darreres entrades a la venda de l’espectacle “De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda” que arriba aquest diumenge, a les 19.00, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida

“De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda” és un espectacle de la companyia La Calòrica i el Teatre Nacional de Catalunya sobre l’emergència climàtica i que arriba aquest diumenge, a les 19.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

L’espectacle és una auca ecologista, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll. La Calòrica explica d’aquest espectacle que “alguna cosa fa pudor de podrit. No podem seguir negant l’evidència. Mentre nosaltres continuem aquí parlant de les nostres cabòries, la taca d’humitat s’estén, les canonades s’embossen, les parets s’esquerden... Reconèixer el problema és –ja ho diuen– el primer pas per solucionar-lo. Però estem realment disposats a fer el segon pas?”

Les darreres entrades estan a la venda (16 € i 12 €, la reduïda) al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre Municipal de l’Escorxador, Teatre de la Llotja, Auditori Municipal Enric Granados i a l’oficina de Turisme de Lleida.