Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Cor de Cambra de l'Auditori ens oferirà "País de Poetes… i músics!"

El Cor de Cambra de l'Auditori ens oferirà "País de Poetes… i músics!"

El Cor de Cambra de l'Auditori ens oferirà "País de Poetes… i músics!"

Cor de Cambra de l'Auditori

 

Jordi Castellà, piano

Xavier Chavarria, comentaris

Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados

Xavier Puig, director

El Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida oferirà el proper dissabte, 4 de juny a les 20:30h a l'Auditori Municipal  Enric Granados un concert el contingut del qual repassarà els més de 100 anys de música coral catalana.

Durant el concert, el comentarista i crític musical Xavier Chavarria en farà comentaris de les obres i del concert, perquè tot prengui un millor sentit contextual i poder entendre en millor mesura, la dicotomia que en molts casos es produirà, entre el poeta i el compositor musical de l'obra. Algunes de les peces seràn interpretades a capella pel cor, però altres seran acompanyades per un piano, interpretat magistralment per el pianista habitual del cor, en Jordi Castellà i tot sota la direcció del mestre Xavier Puig i Ortiz, que n'és el director artístic del cor i ideòleg del concert en el seu conjunt.

Aquest concert té la bondat de posar a l'altura de la poesia les composicions musicals dels músics que hi han treballat i que la història no ha sabut posar al lloc que per justícia els pertoca. Per tant, fem un repàs per la poesia i sobretot, per la música.

Esperem que us sembli interessant aquesta proposta musical, un concert d'interès cultural i que al mateix temps servirà per rememorar la nostra música i popular en tots els sentits de la paraula.

Aquest concert compta amb la col.laboració de Plusfresc.

Les entrades tenen un cost de 12 € i 10 € i es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 i al lloc web www.auditorienricgranados.cat