Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Museus i espais expositius municipals redueixen el seu aforament a un 33%

Museus i espais expositius municipals redueixen el seu aforament a un 33%

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

Davant de les noves restriccions aplicades per la Generalitat de Catalunya en els propers 15 dies, LaTemporada Lleida ajorna 2 espectacles al Teatre de la Llotja i Teatre Municipal de l’Escorxador i 2 concerts a l’Auditori Municipal Enric Granados

La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials també en l’àmbit cultural per la qual cosa els equipaments municipals redueixen el seu aforament a un 33%. Davant de les noves restriccions aplicades per la Generalitat de Catalunya en els propers dies, també LaTemporada Lleida ajorna 2 espectacles al Teatre de la Llotja i Teatre Municipal de l’Escorxador i 2 concerts a l’Auditori Municipal Enric Granados.

Així, els arxius, museus, sales d’exposicions, galeries d’art romandran oberts amb un 33% de l’aforament (Casa dels Gegants, Centre d’Art La Panera, Museu d’Art Jaume Morera, Museu de l’Aigua, Dipòsit del Pla de l’Aigua, Museu de l’Automoció Roda Roda. No poden organitzar activitats amb assistència de públic. L’accés a les biblioteques es limita a la recollida i lliurament de documents reservats pel préstec.

És per això que es poden visitar les diferents exposicions programades en els espais i museus culturals municipals: Casa dels Gegants, Centre d’Art la Panera, Museu d’Art Jaume Morera, Museu de l’Aigua i Museu de l’Automoció.

Pel que fa a LaTemporada Lleida s’ajorna l’espectacle “Il·Lía”, de Miscel·lània Teatre, previst per al 7 de novembre al Teatre Municipal de l’Escorxador, i l’espectacle “Trama”, de Roser López Espinosa, que s’havia de celebrar al Teatre de la Llotja el 8 de novembre. A l’Auditori s’ajorna el concert de la BSUM Lleida “Tornem als escenaris” del 8 de novembre i “Embruixament a París” de Daniel Ligorio del 12 de novembre.