Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies ESCENA! Movistar : DELAPORTE + HER LITTLE DONKEY

ESCENA! Movistar : DELAPORTE + HER LITTLE DONKEY

ESCENA! Movistar
DELAPORTE + HER LITTLE DONKEY

DIJOUS, 9 DE MAIG

21.30 h. Cafè del Teatre

Gratuït amb invitació (Aconsegueix la teva entrada gratuïta en una de les botigues Movistar de Lleida)

Delaporte és un projecte italo-espanyol de música electrònica amb seu a Madrid, creat per Sandra Delaporte i Sergio Salvi. Tots dos vénen de l'escena de música negra a la recerca d'un nou discurs amb referències electròniques. Van començar a publicar alguns covers a Youtube fins que es van decidir a mostrar el seu propi material, que abastava cançons de tots els gèneres: J.J. Cale, Talking Heads, Nina Simone, Bomba Estéreo o Nicola Cruz. Després de dos EP's, #ONE i #UNO, presenten el seu primer LP, Como Anoche.

Her Little Donkey és una banda formada a Barcelona que combinen de forma original les formes més tradicionals del dream pop amb sons contemporanis. La banda, que es troba en actiu des de 2012, està integrada per Patrick FitzPatrick, Carlos P. de Tudela, Ana López i Michel Bonilla.
Després de dos EP 's, "Probation" i "Chromatic Landscapes", arriba el 2016 el seu primer LP "Campestral", un disc en el qual la banda mostra un món propi d'elegància pop, amb una gran sensibilitat melòdica, on les guitarres romanen en constant diàleg amb els sintetitzadors alhora que són dirigits per la base rítmica.
Després de dos anys en què la banda ha estat present en grans festivals (Primavera Sound, Tomavistas) i recorrent una gran quantitat de sales (Sala Apolo, Razzmatazz, Wah Wah, Jazz Cava), tornen amb el seu nou disc "Where s the Glow "(Hidden Track Records, 2019). A través de les deu cançons que componen l'àlbum, Her Little Donkey ha creat melodies que resplendeixen, però que alhora permeten que la resta d'instruments es desenvolupin d'una manera impecable. Guitarres, baix, bateria, sintes i veu troben en cada cançó el seu espai, oferint un resultat que sorprèn per la claredat dels arranjaments.