Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies ESCENA MOVISTAR «TRONCO» i «CARIÑO» al Cafè del Teatre

ESCENA MOVISTAR «TRONCO» i «CARIÑO» al Cafè del Teatre

ESCENA MOVISTAR

Dijous, 28 de febrer. Cafè del Teatre.

Gratuït (s'ha de recollir les entrades a les botigues Movistar)

 

21.30 h. «TRONCO» (grup teloner)

Tot just acabar d'escoltar "tralarà", el primer pensament que et ve al cap és que TRONCO és un grup de conte.

Les cançons d'aquests dos germans del Prat de Llobregat són un viatge a la fantasia, amb aquesta barreja d'imaginació i ingenuïtat, d'imprevisibilitat i bogeria, amb els tocs justos d'irreverència i cert esperit punk. Realment són inclassificables. Però de veritat.

 

22.45 h. «CARIÑO» (grup principal)

És frescor, espontaneïtat i diversió desenfrenada. Perquè les seves cançons abunden en el cinisme, a la bogeria, en el trencament inesperat, però al mateix temps en la naturalitat, al despertar, en els sentiments més innocents. Per això, després d'escoltar les cançons de la Maria, la Paola i l’Alicia, tens la sensació de qué el que hi ha és una necessitat instantània, urgent i immediata de cridar l'amor que senten d'una manera que ningú havia fet fins ara: sense miraments, amb tot el seu esperit descarnat i les seves vaporoses sensacions, amb la seva dolçor i la seva amargor.

Un disc que de vegades ens transporta inevitablement a la dècada dels vuitanta, però elles són tan contemporànies i modernes, amb aquestes melodies sempre excel·lents, que ens desmunten fins a les emocions més entranyables.