Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Espais inclusius per veure la Cavalcada de Reis a Lleida

Espais inclusius per veure la Cavalcada de Reis a Lleida

Enguany es disposaran tres espais per a persones amb mobilitat reduïda i, com també és habitual, es comptarà amb intèrpret de llengua de signes


L’Ajuntament de Lleida habilitarà tres espais inclusius en el recorregut de la Cavalcada de Reis que es destinaran a persones amb cadira de rodes o mobilitat reduïda. La cavalcada, que es fa el diumenge 5 de gener, tindrà aquests tres punts accessibles perquè tothom pugui seguir sense problemes de visibilitat el pas de les carrosses de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Els punts, senyalitzats per tanques, estaran situats, en els següents carrers: a la Rambla de Ferran, a l’alçada dels números 33-37; a l’avinguda de Blondel pels números 42-34, i a l’avinguda de Madrid, 32-36, prop de la plaça d’Espanya adossada als edificis.

Com també és habitual, cal destacar que els Reis d’Orient disposaran d’un servei d’intèrpret de llengua de signes a l’hora de fer els parlaments per tal que tota la ciutadania pugui tenir accés als missatges reials. El servei d’Intèrpret de llengua de signes forma part del conjunt d’accions dirigides a afavorir la participació i la inclusió social de les persones amb discapacitat, tan a nivell individual com comunitari, mitjançant la realització de projectes i serveis.

La Paeria mostra el seu compromís per tal d’incorporar els diferents col·lectius que pateixen algun tipus de discapacitat en l’activitat ciutadana.

 

CAVALCADA DELS REIS D'ORIENT

Diumenge, 5 de gener de 2020

Els Reis Mags d'Orient arriben a Lleida a les 17.30 h en tren a l'estació.
A les 18 h les carrosses de ses majestats inicien la desfilada pels carrers de la ciutat carregats de regals i màgia.

Recorregut: Plaça Ramon Berenguer, rambla de Ferran, avinguda de Madrid, avinguda de Blondel i fi de la Cavalcada davant del Paeria.