Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Festival de Poesia Internacional de Lleida

Festival de Poesia Internacional de Lleida

El Festival de Poesia inclou recitals de trenta poetes i s’apropa a les escoles

La ciutat de Lleida gaudirà la setmana que ve d’un intens i variat programa  entorn  de  la  poesia amb la celebració del recuperat Festival Internacional de Poesia de Lleida, que oferirà diversos recitals amb una trentena de poetes entre els dies 21 i 24 de novembre en diferents escenaris de la ciutat.

El  certamen  vol  ser  un  homenatge al gran poeta lleidatà Màrius Torres, ara que es compleixen 75 anys de la seva mort, efemèride  que  Lleida  commemora durant tot l’any 2017 amb la celebració de l’Any Màrius Torres. El festival comptarà amb diversos recitals amb una trentena de poetes i també amb activitats per apropar la poesia als centres educatius.

L’àmplia programació inclou un homenatge a Jordi Pàmias i Rosa Fabregat, un espectacle teatral sobre Màrius Torres amb els actors Emma Vilarassau, Ramon Madaula i Jordi Bosch, la presentació  de  diversos  llibres, un recital de cançons en forma de poema a càrrec dels components d’Amaral i la presència del poeta letó Sergej Timofejev.

A banda de l’extensa programació de recitals, el Festival Internacional  de  Poesia  també tindrà el seu reflex a les aules. L’Institut Samuel Gili i Gaya acollirà un taller de poesia, que buscarà trencar els prejudicis i acostar als adolecenets la lectura de textos poètics.

Podeu consultar el programa d'activitats del festival.