Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Festival de valsos i danses a l'Auditori municipal Enric Granados

Festival de valsos i danses a l'Auditori municipal Enric Granados

Gilles Apap torna a Lleida per celebrar el Nadal amb l'Orquestra Simfònica del Vallès a l’Auditori Municipal Enric Granados


Diumenge 27 de desembre, 19h. Auditori Municipal Enric Granados. 30 € · Reduïda: 25 €

Gilles Apap, director i violí
Orquestra Simfònica del Vallès

L’Auditori acollirà el proper diumenge, 27 de desembre el tradicional Festival de Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica del Vallès  sota la direcció del prestigiós violinista Gilles Apap.

Una de les cites ja emblemàtiques de l’Auditori Municipal Enric Granados ens porta l’energia dels valsos i polques de la família Strauss i música popular centreeuropea. L’encís circular del vals, en aquesta ocasió, amb un huracà de virtuosisme i alegria per acomiadar l’any: Gilles Apap que retorna a Lleida després de la seva exitosa actuació l’any 2011.

L'Orquestra Simfònica del Vallès  ha programat per aquestes festes una gira de 6 concerts de Valsos i Danses, dirigits per Gilles Apap i que va iniciar al Palau de la Música el passat 19 de desembre i que té previst  continuar la seva gira visitant les següents localitats: Terrassa, Lleida, Rubí, Sabadell, Sant Celoní.

Les entrades dels diferents concerts es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17:30 a 20:30 h. Ho podeu adquirir també mitjançant el lloc web de l’Auditori: www.auditorienricgranados.cat