Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Festival Internacional de Videodanza de Chile – FIVC on Tour al Teatre Municipal de l'Escorxador

Festival Internacional de Videodanza de Chile – FIVC on Tour al Teatre Municipal de l'Escorxador

mostra josep fonollosa 2017

Organitzat per Caída Libre

Diumenge 26 de març, a les 18 h i 20 h. Teatre Municipal de l’Escorxador – Sala 2

Una oportunitat de veure la dansa des del punt de vista audiovisual. Una selecció de 13 obres de diferents països com a panoràmica de l’edició de 2015 del FIVC, centrada al voltant del concepte de ‘frontera’, tractat des de perspectives diverses. La frontera com a vora geogràfica de territoris en conflicte, la migració, la creació d’obres de dones fetes per dones, els límits difusos entre allò privat i allò públic i experimentacions estètiques a aprtir de recursos tecnològics i plàstics.

D’altra banda, també s’exhibiran peces documentals que relaten processos creatius de coreògrafs i artistes en contextos socials i artístics.

Son dos sessions diferents, autònomes però relacionades entre elles, en què es projectaran a cadascuna diverses peces de videodansa (dansa pensada i feta per a un suport audiovisual) que tenen durades d’entre 3 i 15 minuts.

 

El Festival

El Festival Internacional de Videodanza de Chile és un festival independent i sense ànim de lucre dirigit i produït per l’artista xilena establerta a Lleida Brisa MP, sota el segell Caída Libre; i que té com a objectius la difusió, formació i reflexió al voltant de la videodansa, el cinedansa i el documental de dansa, com a format creatiu lligat a aquesta disciplina escènica i l’audiovisual. El FIVC té convocatòria nacional i internacional bianual.

 

Les sessions a l’Escorxador

Tindran una durada de 75 minuts cadascuna.

La segona no és apta per a menors de 12 anys.

Els preus de les entrades són 6 € una sessió i 10 € si s’assisteix a les dues.

 

Més info

Consulteu el programa a www.videodanza.cl

Teaser: https://www.vimeo.com/145596568

 

 

Teatre Municipal de l’Escorxador

C. Lluís Companys s/n 25003 Lleida

Tel. 973 279 356 teatre@paeria.cat

Segueix-nos al webFacebook i Twitter

i ara també a latemporadalleida.cat