Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Gala lírica Àries, romances, duos i cançons

Gala lírica Àries, romances, duos i cançons

Aquest recital operístic l’organitzen conjuntament els Amics de l’Òpera de Lleida i l’Ajuntament de Lleida.

Soprano: Eva del Moral / Tenor: Carlos Cosias / Tenor: Guillermo Orozco / Tenor: Carlos Ivan Borrás/ Pianista: Anna Crexells

El proper divendres, 20 d’octubre a les 20.30 h tindrà lloc la Gala Lírica en la que s’interpretaran Àries, romances, duos i cançons. En aquesta ocasió el públic podrà escoltar les magnifiques veus de grans intèrprets: Eva del Moral ( soprano), Carlos Cosias (tenor), Guillermo Orozco ( tenor), Carlos Ivan Borrás ( tenor) acompanyats al piano de la pianista Anna Crexells.

Els Amics de l’Òpera de Lleida presentaran  una vetllada lírica de primer ordre, tant per la qualitat de les obres interpretades, com pels artistes. I és que tots ells gaudeixen no només del prestigi del seu art sinó que es caracteritzen per ser, probablement, algunes de les veus més belles del panorama operístic actual.
La seva trajectòria per escenaris d´arreu es com­plementa amb l´acompanyament al piano de la gran Anna Crexells, acompanyant habitual de figures de primera fila.

Interpretaran obres d’Òperes molt conegudes com Don Pasquale, Rosa, La Traviata, Tosca etc…

El preu de les entrades és 15 € i la reduïda 12 € .

Podeu comprar les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h i mitjançant el lloc web www.auditorienricgranados.cat