Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Gaudeix dels concerts programats per aquest cap de setmana al Cafè del Teatre.

Gaudeix dels concerts programats per aquest cap de setmana al Cafè del Teatre.

Concert de VIRGIL & THE ACCELERATORS

Divendres 21 de novembre, a les 22.30 h. 13€ - Reduïda: 10€

Virgil McMahon, guitarra i veu principal, Gabriel McMahon, bateria i Jack Timmis baix i veus.

Aquest jove guitarrista sud-africà es troba de gira al nostre país. Virgil McMahom és un artista precoç que esta aixecant riuades de tinta en el Regne Unit. Considerat un dels millors artistes que han donat les illes en els últims anys, el seu primer disc "The Radium" ha estat qualificat per la premsa especialitzada com un dels 20 millors que van veure la llum l'any 2011.

Concert de SANJOSEX

Dissabte 22 de novembre, a les 22.30h. 12€ - Reduïda: 10€

Quatre anys després de l’aclamat Al marge d'un camí, Sanjosex retorna finalment amb nou disc, aquesta vegada sota la producció de Quimi Portet. Es diu Festival. I és que les 14 cançons que conformen al disc formen una paleta rica i variada de ritmes musicals i estats d’ànim, un veritable festival pels sentits.

El nou disc de Sanjosex és un trencaclosques musical que condueix l’oient per camins imprevisibles, aprofundint en la diversitat rítmica que el grup sempre ha deixat intuir. Sanjosex recupera la seva faceta més desvergonyida (“Que bé!”, “Festival Tom i Jerry”) però també sap recollir-se en moments introspectius (“The catcher”, “Tastant la solitud”, “El factor X”). Els experiments (“Fem música”) conviuen amb balades marca de la casa (“El joc”) i amb temes de pop trepidant (“M’agraden els colors” o el primer senzill “No hi ha mirades”). Aquest ampli ventall pren cohesió gràcies a l’aposta general per l’electricitat i les guitarres, potser el gran canvi respecte el més acústic i assossegat disc anterior. Resumint: Festival és un festival, sí. Hi ha de tot i molt. Però sobretot hi trobem un músic que no defalleix en la seva recerca creativa, acompanyat de manera solvent per una banda consolidada i eficaç.

Concert de GUILLEM ROMA

Diumenge 23 de novembre, a les 20.30 h. 7€

Guillem Roma (guitarres i veu) Marc Casas (Bateria), Albert Vila (Contrabaix) i Jose Ramón Madrid (Guitarres i veus)

Riquesa musical i cançons amb personalitat pròpia que contagien màgia i optimisme. Una música nòmada que ens porta a viatjar per sons de frontera que van des de Mèxic als Balcans a través de la vitalitat, el bon rollo i la complicitat del músic osonenc! Després d'un any de presentar el seu anterior disc "Oxitocina" a Lleida, Guillem Roma torna, acompanyat de la Camping Band Orchestra, amb les cançons del seu nou treball discogràfic, amb un concert especial i algunes sorpreses. Us convidem a descobrir la música de Guillem Roma en directe. Una autèntica experiència per deixar-se portar i viatjar pels paisatges d’aquest món i de més enllà.