Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies GOYESCAS A QUATRE MANS D’ENRIC GRANADOS A L’AUDITORI

GOYESCAS A QUATRE MANS D’ENRIC GRANADOS A L’AUDITORI

Aquest concert dona el tret de sortida al cicle de piano Ricard Viñes i als concerts commemoratius de l’any Granados 2017.

El proper dijous, 26 de  gener  a les 20.30 h, la sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados acollirà el primer dels concerts que del cicle de Piano Ricard Viñes i de l’any Granados.

Els Artistes Steinway Carles Lama i Sofia Cabruja són un model únic de personalitat artística i un dels duets europeus més reco­neguts.

Formen duet des de 1987 i la seva carrera internacional els ha portat a actuar en sales prestigioses. Actuen regularment en capitals com Paris, Londres, Madrid, Brussel·les, Roma, Barcelona, Milà, Praga, Belgrad, Tokyo, Kuala Lumpur, Shanghai, St. Petersburg, Moscow o Buenos Aires, i amb orquestres de reconegut prestigi. Nascuts a Girona, es graduen a Barcelona i es perfeccionen, primer a l’Ecole Normale de París i, seguidament, a la Hartt School of Music (University of Hartford, USA). Els dos professors que els exerceixen una influència més gran són Nina Svetlanova i Luiz de Moura Castro.

El seu repertori abraça des de Bach fins el segle XXI i inclou les obres més importants del repertori a quatre mans, juntament amb les més brillants i compromeses transcrip­cions orquestrals. També han desenvolupat una relació molt estreta amb diversos com­positors contemporanis.

Com a part de la seva passió per a l’educa­ció, han estat convidats a fer conferències i impartir Master Classes a diversos països europeus i asiàtics.

Carles i Sofia han estat sempre persones compromeses amb els problemes socials. El 2012 funden el seu propri projecte solidari: Concerts4Good, Music on a Mission.

 

Cal destacar que el cicle de concerts de piano Ricard Viñes compta amb el patrocini de l’empresa IFR Group, GLS Prefabricats i Carme Grasa.

El preu de l’entrada 12 € i la reduïda: 10 €.

Podeu adquirir les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 i al lloc web www.auditorienricgranados.cat