Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Granados Simfònic amb la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida

Granados Simfònic amb la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida

Diumenge 19 de juny, 19h. Sala 1, Auditori Municipal Enric Granados. Preu: 5 €

La BSUMLLEIDA (Banda Simfònica Unió Musical de Lleida)  sota la batuta del director titular, Esteve Espinosa  tanquen la temporada hivern-primavera a l’Auditori Municipal Enric Granados amb Granados.

En aquesta ocasió la BSUMLEIDA afronta aquest concert com un gran repte per la dificultat del repertori.

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida ofereix al públic de Lleida un programa especial dins l’Any Granados. Prenent com a base l’estil de música ‘espanyola’ de finals del segle XIX i primera meïtat del segle XX, caracteritzada per un fort caràcter popular que, però, aspira a elevar-se d’acord amb uns esquemes propers a la música pròpiament culta, presentem la música original d’Enric Granados per a Banda (també, algunes transcripcions de marxes i danses, sense oblidar el famós Intermezzo de ‘Goyescas’); tot això, acompanyat de música de sarsuela dels grans autors contemporanis del nostre compositor

La BSUMLLEIDA, que compta des de el seu naixement amb el patrocini de l’empresa Consolat de Mar que en suporta l’activitat, aprofitarà l’ocasió d’aquest primer concert per presentar també els seus nous col.laboradors com Raïmat.

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida(BSUMLLEIDA) neix el 22 de gener de 2014, està formada per 70-80 músics i té la voluntat de promocionar la música simfònica per a banda, sigui amb concert simfònics, sigui amb actuacions al carrer. Amb la idea de col·laborar activament amb altres associacions culturals de Lleida i de tota Catalunya, la Banda vol tenir una projecció, fins i tot internacional, que promocioni els músics de la capital i comarques lleidatanes, buscant sempre l’excel·lència artística. Per tot això, preveu participar en certamens bandístics nacionals i internacionals, així com en trobades, congressos, conferències i festivals. Al mateix temps, pretén convidar directors i músics de reconegut prestigi, tant en el camp de l’execució instrumental com de la direcció. El 10 de juny de 2014 es va presentar davant de la seva ciutat i del seu públic amb un concert a l’Auditori Enric Granados, lloc on és conjunt resident.