Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Ja tenim el Cartell i el Programa del Carnaval

Ja tenim el Cartell i el Programa del Carnaval

Ja tenim el Cartell i el Programa del Carnaval

autor: Aitor Bayo Sainz

El cartell guanyador, obra d’Aitor Bayo, estudiant del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Il·lustració de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, es tria d’entre les propostes presentades pels alumnes de l’escola, com cada any un jurat resol el veredicte.

El Carnaval, se celebrarà del 3 al 10 de febrer amb múltiples activitats.

La regidora de Cultura, Montse Parra, va presentar ahir la programació, que aquest any compta com a novetat amb un espectacle dimecres vinent a càrrec de la Unió de Teatreros de Lleida, un grup format per membres de diverses companyies teatrals. La plaça Paeria serà l’escenari on aquest  grup farà la seva pròpia Deconstrucció del programa de Carnaval.

No hi faltaran la tradicional tupinada popular a la plaça Ricard Viñes, la rua de Carnestoltes del centre històric, la Marató de l’Ou de Cappont i la Cursa de Llits.

Tanmateix, l’activitat estrella serà la Rua, que tindrà lloc el dissabte 6 de febrer i que seguirà el mateix recorregut que l’any passat. Les carrosses i comparses participants sortiran del carrer de Sant Cecília a Cappont, passant pel Pont Vell, rambla de Ferran fins a la plaça Ramon Berenguer on giraran per tornar als Camps Elisis, fen el mateix recorregut però a l’inversa. De moment, hi ha apuntades 41 carrosses i 9 comparses, encara que les inscripcions estan obertes.

Consulteu el programa.