Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies JAM SESSION amb José M. Castro & Wifredo Terrades

JAM SESSION amb José M. Castro & Wifredo Terrades

Dijous 4 de juny a les 22 h al Cafè del Teatre. Gratuït

Com ja és habitual, la jam session del Cafè aplegarà alguns dels músics més interessants de la nostra escena més propera.

Xavier Monge, piano. Ignasi González, contrabaix. Joan Andreu, bateria. José M. Castro, saxo tenor. Wifredo Terrades, trompeta.

José Mª Castro interpreta estils musicals com ara soul, funky, jazz, groove, etc. Col·labora amb diferents grups i big bands tant com acompanyant o com a solista. Actualment, alterna l'activitat musical en directe amb l’ensenyament musical.

Wifredo Terrades Milla és professor a l'escola “Músics. Taller de Música" de Lleida, compta amb
una trajectòria musical de més de vint-i-cinc anys. Membre fundador del grup de swing “Pixie & Dixie” amb el qui ha tocat en diversos festivals d'àmbit estatal: Terol, Lleida, Donosti, Reus, etc. Ha estudiat música moderna al conservatori de Perpignan de la mà del guitarrista Serge Lazarevic i és llicenciat en música moderna pel Conservatori del Liceu de Barcelona. Ha actuat i gravat amb figures importants com Jesse Davis, Frank Wess, Oriol Bordas... Actualment combina la tasca docent amb col·laboracions amb músics de jazz, blues y funky.

Ho organitza: Músics. Taller de músics