Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies KOERS PRESENTA L'ÀLBUM "UNBROKEN"

KOERS PRESENTA L'ÀLBUM "UNBROKEN"

 

Divendres 12 de gener 22.30 h | Preu: 12 € / Anticipada: 8 €


Koers es ritme en llengua afrikáans, però també és Groove, és Energia, és Color i Missatge. Koers és una formació en essència roots, viatjant des de el new wave, dub, pop, rock però sempre passant pel seu filtre reggae marca de la casa. Koers transmet, perquè hi ha un missatge darrera de cada cançó i un sol objectiu: trencar amb la música, les barreres que divideixen la nostra societat.

La banda neix a Lleida el setembre del 2014. Des d'un principi la seva natura mestissa aporta originalitat i frescor a les seves cançons. 5 mesos després de la seva formació guanyen el concurs Directe 2015 amb el premi de tocar a la Festa Major de Lleida (maig, 2016). Aquesta serà la llavor i impuls pel primer EP Unity in Diversity (El Tercero Studio, 2016) gravada, editada i masteritzada per Carlos Manzanares.

Després d'aquests anys consolidant la banda, per fi, a la tardor de 2017 veurà la llum el seu primer llarga durada "UNBROKEN". El Single Fins al Final representa i engloba el missatge de l'àlbum "UNBROKEN." Representa unió, força i família. Tres conceptes essencials per portar una vida de noves experiències, provar i no tenir por a cap obstacle. Aquest significat es vincula en el videoclip, el qual es revelarà la voluntat de viure i sentir sense temor a les dificultats, ensenyant aquella part més profunda dels components de la banda i el seu entorn.

"UNBROKEN" exhibeix la naturalitat de la banda, despatxant qualsevol façana. El disc pretén manifestar en cada so l'energia i la realitat de KOERS, les seves vivències, les bones i males experiències, amb furor i molt sentiment