Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L’AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS OFEREIX LA MILLOR MÚSICA EN FORMAT ABONAMENT

L’AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS OFEREIX LA MILLOR MÚSICA EN FORMAT ABONAMENT

 

AQUESTA TEMPORADA GAUDEIX DE LA MILLOR MÚSICA AMB GRANS ORQUESTRES!

L’Auditori Municipal Enric Granados aquesta temporada ha programat dins de la temporada estable de gener a juny 2018 tres grans concerts que destaquen per la qualitat dels intèrprets i per les grans formacions que ens visiten.

El primer concert serà el proper dijous, 15 de març a les 20.30 h amb  l’Orquestra Simfònica del Vallès i el guanyador del concurs de piano Ricard Viñes 2016, Enrique Lapaz, pianista d'alt nivell i sensibilitat. En aquest cas interpretaran el Bolero de Ravel i The piano obra cinematogràfica de Michael Nyman.

-    El segon concert l’Alessandro Amante serà el diumenge, 15 d’abril a les 19 h és, concert que dibuixa la figura d’Alexandre el Gran a través de les òperes que li van dedicar al segle XVIII. El gran contratenor Xavier Sabata, un dels millors en la seva especialitat a nivell mundial, i la formació Vespres d’Arnadí, com a orquestra barroca de reconegut prestigi, seran els encarregats d’oferir-nos aquest espectacle que no ens pot deixar indiferents.

-    L’últim dels concerts anirà a càrrec de l’OBC amb Shéhérezade. 1001 nits màgiques amb l’OBC. Completaran aquesta magnífica obra de Rimski-Kórsakov obres enregistrades per l’OBC de Granados que encara no s’han interpretat en el nostre auditori: Dante, entorn a episodis de la Divina Comedia i la Danza de los ojos verdes.

L’Auditori Enric Granados ofereix un interessant abonament del tres concerts per només 40 € i si en compres 2 només per 30 €.

L’abonament dels tres concerts ja és pot comprar  a la taquilla de l'Auditori,  de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h.