Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L’Auditori Municipal Enric Granados posa a la venda les entrades i abonaments de la nova temporada tardor 2015

L’Auditori Municipal Enric Granados posa a la venda les entrades i abonaments de la nova temporada tardor 2015

Un total de 16 concerts conformen la programació de tardor 2015 de l’Auditori Municipal Enric Granados que s’iniciarà el proper diumenge, 27 de setembre.

La nova programació de l’Auditori Municipal Enric Granados  celebra el seu vintè aniversari i vol oferir una tardor plena d’activitats musicals diverses en el seu format i contingut.

Música Moderna

En el marc de la música moderna començarem temporada amb l’Eva Llorens i Manu Moreno Septet que ens portaran el seu projecte Jazz Standards Old Style.

Destaquem, després de l’èxit obtingut l’any passat, una nova edició de El Musical Participatiu organitzat conjuntament amb l’Obra Social “La Caixa”.

Formacions Residents de l’Auditori

Pel que fa als concerts de les formacions residents, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida ens oferirà tres concerts durant aquesta temporada. Iniciarem el cicle el 25 d’octubre amb un tast Musical d’Albinoni, Mozart i Schubert. El 21 de novembre l’OJC convidarà a l’Orquestra Camerata XXI i interpretaran l’Appalachian Spring. Finalment, el 13 de desembre dedicaran l’últim dels seu concerts al Tango  amb Albert Guinovart al piano.

La  Banda Simfònica Unió Musical de Lleida ens oferia Música de Cinema sota la direcció del seu director Esteve Espinosa.

La Banda Municipal de Lleida oferirà el tradicional Concert de Santa Cecília amb el títol Granados a banda dedicat a Enric Granados en motiu del centenari de la seva mort. Durant el mes de desembre, La Banda Municipal oferirà una segona actuació on es combinarà la música i la dansa amb la col·laboració de la Companyia de Dansa Montse Miret de Balaguer.

La Jove Orquestra de Ponent ens oferirà el seu concert amb el títol Tornen els Clàssics durant el mes de novembre un concert dedicat als compositors més clàssics com Mozart, Beethoven i Arriaga.

El quartet de corda Quartet Teixidor s’inclou també dins de la temporada i al més de novembre oferirà un concert dedicat  a  Haydn, Boccherini i Schubert.

Per últim, destaquem el concert de El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados el 19 de desembre en el que interpretaran una de les obres més populars de Bach, el Oratori de Nadal.

Concerts per al públic infantil i familiar

El públic infantil i familiar també estaran ben representats amb el Cicle de Concerts Familiars de l’Auditori organitzat conjuntament amb l’Orfeó Lleidatà i amb la col·laboració d’Ibercaja.

En aquesta ocasió s’han programat dos concerts per als més petits amb l’espectacle de música i dansa La Dansa del Sol i un segon concert L’Odissea d’Okina-me.

Cal esmentar també la interpretació de  La Gran Missa en do menor de Mozart amb l’Orfeó Lleidatà,  i l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, sota la direcció de Pedro Pardo.

L’Auditori col·labora aquesta tardor amb l’organització de diferents festivals i actes importants per a la ciutat, entre els quals destaca la XXIIa  edició del Festival de Jazz de Lleida, la Xa edició del Musiquem Lleida i l’Acte de Concessió dels Premis Literaris de Lleida 2015.

La temporada de tardor 2015 tancarà amb el tradicional Festival de Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció del prestigiós violinista Gilles Apap.

 

Venda d’entrades i abonaments TEMPORADA TARDOR 2015

Les entrades de la nova temporada ja es poden adquirir a  la taquilla de l’auditori de dilluns a divendres, de les 17.30 a les 20:30 h. També es poden adquirir mitjançant el web  www.auditorienricgranados.cat

Aquesta temporada oferim tres tipus d’abonaments per al públic més melòman que li permetran adquirir les entrades dels concerts amb més bon preu i podrà escollir les millors localitats de l’Auditori. També s’ofereix la possibilitat de personalitzar l’abonament escollint els concerts que més interessin a preu més econòmics.