Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L’espectacle de titelles per a adults “Saudade (o fado de Fernando)”, al Teatre de l’Escorxador

L’espectacle de titelles per a adults “Saudade (o fado de Fernando)”, al Teatre de l’Escorxador

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, dissabte, 6 de març, arriba aquest espectacle de la companyia lleidatana Anatomia del Cactus que trasllada el públic a la Lisboa decadent dels 70 per acompanyar un Fernando encuriosit cap a la descoberta de noves emocions i sentiments

Exhaurides les entrades per a la primera funció de les 19.00 h, encara hi ha la venda les darreres per a la de les 20.30 h.

LaTemporada Lleida ha programat per al dissabte, 6 de març, al Teatre Municipal de l’Escorxador l’espectacle de teatre i titelles per a adults “Saudade (o fado de Fernando)”, una peça íntima, amb música en directe, de factoria lleidatana i inspiració lusitana. Les entrades (10 € / reduït: 6 €) per a la primera funció de les 19.00 hores estan exhaurides i encara queden a la venda les darreres per a la funció de les 20.30 h.

Amb aquest espectacle la companyia lleidatana Anatomia del Cactus trasllada el públic a la Lisboa decadent dels 70 per acompanyar un Fernando encuriosit cap a la descoberta de noves emocions i sentiments.

Fernando és un jove alegre de 17 anys, un rapaz pobrissó del barri lisboeta de l'Alfama. El seu optimisme és contagiós. Els seus veïns, en veure'l, obliden aquell sentiment que els nia als cors, aquella saudade que Fernando no aconsegueix comprendre.

A través de la ironia de la paraula i la subtilesa de el llenguatge no verbal, l'humor i la música en directe, ens traslladem a la Lisboa decadent dels anys setanta per acompanyar Fernando en el seu despertar, el descobriment d'emocions i sentiments que potser hem oblidat i de vegades ens els tornen les notes d'un sentenciós i atrevit fado.

Clara Olmo i Àngel Pérez Ordóñez, protagonitzen l’espectacle, amb interpretació musical de Joan Baró.