Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L’OJC amb Vera Martínez Mehner, a l’Auditori Enric Granados

L’OJC amb Vera Martínez Mehner, a l’Auditori Enric Granados

L’OJC amb Vera Martínez Mehner, a l’Auditori Enric Granados

L’OJC amb Vera Martínez Mehner, a l’Auditori Enric Granados

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, aquest diumenge, 21 de febrer, a les 19.00 h, la violinista membre del Quartet Casals i acompanyada de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida interpretaran la “Serenata de Txaikovski”

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida amb Vera Martínez oferiran, aquest diumenge, 21 de febrer, a les 19.00 h, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, un concert a l'Auditori Municipal Enric Granados en què interpretaran la “Serenata de Txaikovski”.

De la mà de la reconeguda violinista, membre del Quartet Casals, el públic podrà gaudir de dues de les obres més emblemàtiques de la literatura per a instruments de corda del període romàntic. Així, en el mateix concert es podrà escoltar la “Serenata de Txaikovski” i la “Serenata d’Elgar”, dues obres carregades de sentiments.

Les entrades (General, 13 €; reduïda, 11 €, i Amics OJC, 7 €) es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles de l’Auditori, Escorxador i Llotja i a l’oficina de Turisme de Lleida.