Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La ‘Dolce Vita’del Mag Lari protagonista de la desena edició del festival Lleida Tardor Màgica

La ‘Dolce Vita’del Mag Lari protagonista de la desena edició del festival Lleida Tardor Màgica

El Teatre de la Llotja acull dissabte a les 18.30 hores  l’espectacle, que s’inspira en la pel·lícula de Federico Fellini

Durant tot el cap de setmana, el Teatre de la Llotja i el de l’Escorxador seran l’escenari d’actuacions, tallers per a petits i adults, una gala solidària i màgia de proximitat.

La Dolce Vita, l’última obra del Mag Lari, serà la protagonista de la desena edició del festival Lleida Tardor Màgica, que se celebrarà durant el proper cap  de setmana. El mag presentarà el seu nou espectacle familiar el dissabte 4 de novembre a les 18.30 hores al Teatre de la Llotja de Lleida. A la Dolce Vita, el Mag Lari s’inspira en la pel·lícula  clàssica del mateix títol de Federico Fellini per desplegar un repertori de jocs de mans ambientats en paisatges italians.
Després dels grans èxits aconseguits amb Splenda i Ozom, el mag targarí oferirà un show amb música, llums i un vestuari per a l’ocasió que li permetran combinar la ironia amb els tòpics italians més simpàtics.

La representació forma part del festival Lleida Tardor Màgica, que farà de Lleida la capital de la màgia els dies 3 i 4 de novembre. Organitzat per l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL), els actes començaran divendres a les 19.00 hores a la sala 1 del Teatre de l’Escorxador amb l’obra  Hipnosi vs Màgia

Divendres 3 de novembre al Teatre de l'Escorxador:

--> (18:30h) Taller de màgia infantil i taller de màgia adulta. Inclòs amb                     l'entrada de l'espectacle.

--> (20:00h) Espectacle de màgia "El Combat Final" i sorpresa final amb la             celebració del 10è Aniversari de la Lleida Tardor Màgica.

 

- Dissabte 4 de novembre a la Llotja:

--> (10:00h a 12:00h) Tallers de màgia infantils

--> (12:30h a 14:00h) Gala Familiar

--> (17:30h a 18:30h) Màgia al Hall

--> (18:30h) Espectacle "Dolce Vita" del Mag Lari

--> (10:00h a 13:00h) i (17:00h a 18:30h) Mercadillo Màgic