Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Baldufa amb “La faula de l’esquirol”, dissabte a l’Escorxador

La Baldufa amb “La faula de l’esquirol”, dissabte a l’Escorxador

La Baldufa amb “La faula de l’esquirol”, dissabte a l’Escorxador

©David del Val. La Companyia de Comediants La Baldufa porta el seu nou espectacle “La faula de l’esquirol

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

Doble funció d’aquest espectacle, a les 17.00 i a les 19.00, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, per celebrar el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020 a la companyia lleidatana

La Companyia de Comediants La Baldufa porta el seu nou espectacle “La faula de l’esquirol” aquest dissabte, al Teatre Municipal de l’Escorxador en el marc de la programació de LaTemporada. Amb doble funció, a les 17.00 i a les 19.00, Lleida celebrarà el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020 a la companyia lleidatana.

“La faula de l’esquirol”, dirigida per Jokin Oregi, és una altra lliçó de vida de La Baldufa per als més menuts. I és que el Gran Eriçó viu plàcidament a l'ombra d’un gran roure, i té cura dels seus, mentre gaudeix del seu raconet de món. Un dia, però, aquesta pau es veurà pertorbada per l'arribada d'un esquirol amable, trapella i juganer. La seua convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber i compartir.

Una de les característiques de les faules és que sempre acaben amb una conclusió moral. De què ens vol parlar aquesta? La Baldufa proposa pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. L'eriçó i l'esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.

Les entrades (10 € i 6 €, la reduïda) es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre Municipal de l’Escorxador, Teatre de la Llotja i Auditori Municipal Enric Granados i a l’oficina de Turisme de Lleida.