Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Baldufa presenta el seu espectacle "Safari" al Teatre municipal de l'Escorxador

La Baldufa presenta el seu espectacle "Safari" al Teatre municipal de l'Escorxador

Dissabte 21 de maig de 2016 – 17 i 18.30 h

Diumenge 22 de maig de 2016 – 12 h

Familiar a partir de 3 anys – 5 € / 6 – 50 min

Safari, darrer espectacle de La Baldufa, recupera dos personatges d’un dels seus espectacles anteriors –l’Embolic a la Granja-: en Pinyot i en Carabassot.

En aquesta ocasió, però, els trobem a la sabana africana, on s’han desplaçat per mirar de trobar una espècie rara de mico que encara no ha estat mai observada per l’ésser humà. En plena aventura, topen amb un lleó capmoix i pensarós perquè no sap rugir i no poden estar-se de mirar de trobar-ne la causa.

Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeixen a fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la selva s’envalenteixi?

Un espectacle adreçat de nou als més petits on es juga amb una escenografia que es desdobla per aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot aquest ecosistema.

L’espectacle, tot seguint la línia de les creacions de la companyia lleidatana, vol parlar de qüestions d’actualitat però també de valors morals, en aquesta ocasió, el bullying o assetjament escolar. Les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a

partir del comportament del cocodril i el lleó i també de la girafa, el mico i l'elefant. La preocupació d'en Pinyot i en Carabassot és similar a la dels pares i mestres. Els infants també poden ser ferotges i cruels amb els companys. En canvi, des de La Baldufa tenen el convenciment que per mitjà de l’educació i el treball es poden potenciar actituds i comportaments en positiu que permetin una convivència dolça i tranquil·la.

Us convidem a participar i gaudir d’aquest Safari.


Intèrprets: Enric Blasi / Emiliano Pardo i Carles Pijuan / Ferran López
Música: Òscar Roig
Il·luminació i so: Miki Arbizu
Disseny escenografia i vestuari: Carles Pijuan
Construcció escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López i Carles Pijuan
Confecció vestuari: Olga Cuito
Autoria: La Baldufa i Ramon Molins
Direcció: Ramon Molins

Les entrades es poden adquirir a 6 € (5 € amb descomptes, consulteu-los en fer la compra online o a taquilla) al web www.teatreescorxador.com o a la taquilla del Teatre de dilluns a divendres de 17 a 21 h i els dies de funció, des d’una hora abans que comenci la primera.

Per a més informació:

Teatre Municipal de l’Escorxador

C. Lluís Companys s/n 25003 Lleida

Tel. 973 279 356 teatre@paeria.cat

Segueix-nos al webFacebook i Twitter