Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida homenatja ABBA

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida homenatja ABBA

Dirigida per Esteve Espinosa, oferirà aquest concert diumenge, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida

“ABBA” és el particular homenatge de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida al reconegut grup suec. Dirigida per Esteve Espinosa i amb uns arranjaments novedosos especialment escrits per a la banda, la BSUM oferirà aquest concert diumenge, 15 de maig, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

És un homenatge a una de les modalitats de música ‘pop’ o ‘lleugera’ més universalment aclamades: les cançons del quartet suec que han traspassat, per la seva qualitat intrínseca, les barreres de la temporalitat -generalment, limitada- que acostuma a ser pròpia de la música popular o de consum. Les línies melòdiques i les harmonies d’ABBA posseeixen una rara bellesa i combinen facilitat i profunditat.

La BSUM ha volgut destacar, en un moment molt especial (el grup ha gravat temes nous i ha tornat als escenaris), el classicisme i el tast indubtablement “aristocràtic” de l’art d’aquests grans autors i intèrprets.

Les entrades (18 €, general i 12 €, reduïda) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i a l'oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.